De Marktvloer

Slager

Markthal Rotterdam, vergelijkend verswinkelen onder één dak.

Het gonst op de overdekte marktvloer van Markthal Rotterdam. De Markthal is zeven dagen per week geopend, op maandag-zaterdag van 10.00-20.00 uur (op vrijdagavond, koopavond, tot 21.00 uur) en op zondag van 12.00-18.00 uur. De restaurants zijn uiteraard langer geopend. Food, food en nog eens food onder een spectaculaire hoefijzervormige boog. Bekijk hier de actuele openingstijden.

Van dagverse vis tot bijzonder gevogelte, van cappuccino tot kaas, van Surinaams tot Zaans, van ijscokraam tot biologische groenten. Restaurantjes en cafés op de begane grond en eerste verdieping, een supermarkt en een ruime parkeergarage in de kelder. De parkeergarage is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend.

Altijd droog, elke dag geopend, middenin wereldstad Rotterdam.

Een bijzondere plek, ook voor ondernemers.

 • een uniek gebouw met een unieke sfeer, vlak naast de grootste buitenmarkt van Nederland aan de Binnenrotte
 • bezoekers uit de regio en ver daarbuiten
 • naar verwachting jaarlijks 4,5 tot 7 miljoen bezoekers
 • in de eerste drie maanden heeft de Markthal al 3 miljoen bezoekers mogen verwelkomen
 • koeling, opslag- en preparatieruimten direct onder de marktvloer

Alles onder een boog.
Markthal fisheye

Van brood tot bananen. Van roomboter tot rozen.

De vloer is voor vers

Een kleine honderdtal versunits vormen het hart van Markthal Rotterdam. Er is ruimte voor ondernemers uit uiteenlopende foodbranches. Ondernemers met passie, lokale helden, maar ook gevestigde namen uit het hele land. Ondernemers die geloven in het concept, harde werkers die het onderscheid maken in vers.

Nog slechts enkele units beschikbaar

Neem nu vrijblijvend contact op met het verhuurteam via 070 308 10 30 voor meer informatie. Of vul via onderstaande knop het interesseformulier in. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen.

Om een mooi evenwicht in het aanbod te krijgen zijn de verschillende versgroepen geclusterd:

 • brood en zuivel in het midden van de vloer
 • vis en vlees diagonaal tegenover elkaar
 • aardappelen, groente, fruit en delicatessen in de andere diagonaal
 • vier losse versunits verspreid over de vloer voor seizoensproducten of speciale aanbiedingen (aangeboden op dag-, week of maandbasis)
 • bloemen en planten
 • ontbijten, lunchen en dineren onder één dak

Ook ondernemen in de Martkthal? Meer informatie

Uniek boven de grond, uniek onder de grond.

Uniek boven de grond

In het souterrain ligt het logistieke hart van Markthal Rotterdam. Een hypermodern expeditiecentrum met koel-, opslag- en preparatieruimtes.

Producten kunnen met maar liefst zes goederenliften snel naar boven in de hal gebracht worden. De koel-, opslag- en preparatieruimtes zijn gescheiden van de parkeergarage en de expeditieruimte van Albert Heijn. Bevoorrading vindt zoveel mogelijk buiten de openingsuren plaats.

Markthal Rotterdam en de buitenmarkt, de combinatie is een bezoek waard.

Op dinsdag en zaterdag staat pal voor Markthal Rotterdam de grootste buitenmarkt van Nederland. De markt bestaat voor een kwart uit food kramen en voor driekwart uit non-food.

Ondernemers kunnen ervoor kiezen om in de markthal één of meerdere versunits te huren. De buitenmarkt wordt opnieuw ingedeeld, waarbij de opstelling van de kramen zodanig zal worden aangepast dat er een optimale interactie tussen binnen en buiten zal plaatsvinden.

Markthal Rotterdam, een bijzondere plek voor bezoekers én ondernemers.

De buitenmarkt

Werken in de Markthal

13.000 m² verkoopruimte

Oppervlakte Interesseformulier
Slager

Retail

Uit eten met de marktvloer aan je voeten

De Markthal maakt uit eten gaan in Rotterdam nog leuker dan het al was. Rondom de levendige marktvloer en op de eerste verdieping is ruimte gereserveerd voor bijzondere restaurantjes. Van een Marokkaans eethuis tot een Italiaanse trattoria.

Ook is er in de Markthal plek voor foodspeciaalzaken. Denk aan een slijterij, een koffie- en theewinkel of een kookwinkel. Iedere winkel is welkom, als het maar om eten en drinken draait. Naast food is er ook plek voor bloemen en planten.

Ook ondernemen in de Martkthal? contact