Enthousiaste bedrijfsleider gezocht voor de Markthal Merchandise© shop

28 August 2014

De eerste overdekte Markthal van Nederland opent op 1 oktober 2014 haar deuren in hartje Rotterdam. De Markthal wordt hét culinaire centrum van de stad en is geïnspireerd op buitenlandse voorbeelden zoals in Barcelona, Stockholm, Valencia en Kopenhagen. In de Markthal Rotterdam bieden ongeveer 60 versspecialisten en specialisten in bloemen en planten hun producten aan.

De kracht van de Markthal ligt in het boogvormige ontwerp van architectenbureau MVRDV, waarbij de diverse functies -versmarkt, winkels, wonen, horeca en parkeren- op een spannende manier zijn geïntegreerd. De opvallende vorm oefent een grote aantrekkingskracht uit en maakt mensen nieuwsgierig. Het wordt een plek waar iedereen naartoe wil en waar je elke keer met plezier je ogen en smaakpapillen de kost geeft. Niet in de laatste plaats vanwege het spectaculaire kunstwerk van Arno Coenen. Jaarlijks verwacht de Markthal tussen de 4.5 en 7 miljoen bezoekers!

In één van de units op de marktvloer worden Markthal merchandise artikelen aangeboden. Denk daarbij aan tassen, mokken, shirts, pennen, miniaturen, paraplu’s en fietskratten.

Voor de merchandise shop zoeken wij een enthousiaste bedrijfsleider (ca. 20 uur p/week). De bedrijfsleider leidt het team van Markthal vrienden die de merchandise shop tot een succes gaan maken. De ideale kandidaat is een ondernemende student (commerciële) economie/bedrijfskunde. Hij/zij is ambitieus, zelfstandig, betrouwbaar en woonachtig in de regio Rotterdam.

Houd je van een uitdaging en wil je samen met ons de Markthal Merchandise Shop opzetten en runnen? Dan zoeken wij jou!

Stuur je CV en motivatiebrief vóór 2 september naar fminhas@provast.nl Wij kijken naar je uit!

Met vriendelijke groet,
Markthal Rotterdam B.V.

Ook ondernemen in de Martkthal? contact