Het Concept

Vissen

Markthal Rotterdam, de eerste overdekte marktvloer van Nederland, is op 1 oktober 2014 door koningin Maxima geopend.

Stockholm, Barcelona, Valencia, Kopenhagen. Bijna iedere wereldstad heeft er één: een overdekte food markt. Een bruisende markthal die uit zijn voegen barst van verse vis, brood dat nog warm is, mals vlees, ontelbaar veel soorten kaas en groenten net uit de grond.

Een markt waar boodschappen doen een belevenis is en waar je lekker kunt neerstrijken voor een drankje of een hapje.

Alles onder één spectaculaire boog

Winkelen, uit eten, parkeren, werken en wonen onder een spectaculaire boog.

Op vijf minuten loopstand van de Koopgoot, in het opkomende Laurenskwartier aan de Binnenrotte, staat de spectaculaire hoefijzervormige boog.

Kijken, proeven, eten, koken, kopen en verkopen, het kan allemaal onder de boog. Een combinatie van lokale producenten én bekende namen, zoals El Bali, Monsieur Saucisson, Le Perron, Sumo en Jamie’ s Italian. Bekijk hier alle aanbieders in de Markthal.

De boog zelf biedt plaats aan 228 unieke huur- en koopappartementen. Een verrassende combinatie van architectuur, food, shoppen, uit eten, werken en leven.

Alles onder een boog.

Ook ondernemen in de Martkthal? Meer informatie

Markthal fisheye

96 versunits, 20 horeca- en winkelunits, 228 appartementen, 1200 parkeerplaatsen in één Markthal.

Stel je eens voor: een overdekte foodmarkt, zo groot als een royaal voetbalveld; met in het hart van de marktvloer zo’n 100 versunits uit alle foodbranches, aangevuld met bloemen en planten. In de flanken van de boog en op de eerste verdieping foodshops, horecazaken en zelfs een kookschool.

Boven de vloer 10 verdiepingen met meer dan 200 appartementen. Onder de vloer een supermarkt, een afgesloten logistiek hart voor ondernemers en daaronder ruim 1200 parkeerplaatsen.

Ook ondernemen in de Martkthal? contact