Kom op 24 Mei naar de dag van de bouw!

6 May 2014

Altijd al benieuwd geweest hoe grote bouwprojecten verlopen? Of hoe een bouwplaats eruit ziet? En wat zijn nou eigenlijk de dagelijkse werkzaamheden van een timmerman of projectleider? Op die en andere vragen kun je binnenkort antwoord krijgen. Op zaterdag 24 mei vindt namelijk voor de 9e keer de Dag van de Bouw plaats en worden bouwplaatsen in heel Nederland opengesteld voor publiek. U bent tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom.

Markthal Rotterdam

Net als vorig jaar is ook dit jaar de Markthal in Rotterdam weer geopend voor publiek. Het nieuwste Rotterdamse icoon wordt al op veel reiswebsites genoemd als een must see en is met recht een bijzonder bouwproject te noemen. De interessante hoefijzervorm, het levensgrote kunstwerk van Arno Coenen, de modern ingerichte modelwoningen en het uitzicht op de Laurenskerk zijn slechts enkele bijzonderheden van dit bouwproject. Er valt in ieder geval genoeg te zien op zaterdag 24 mei!

Alvast een voorproefje van dit schitterende project? Bekijk dan het interview met projectleider uitvoering Bas van der Wiel over de uitdagingen tijdens het bouwen van de Markthal.

Let op: het project is geopend tot 15.00 uur. Het project zal i.v.m. de verwachte drukte de laatste bezoekers tot 15.00 uur toelaten. Om 16.00 uur sluit de bouwplaats.

Ook ondernemen in de Martkthal? contact