PERSBERICHT – Ruim 100 appartementen in Markthal Rotterdam verkocht!

12 March 2015

Deze week is het 100ste appartement in de Markthal verkocht. Van de 126 koopappartementen en –penthouses is nu ruim 80% verkocht. Alle huurappartementen waren binnen twee maanden na oplevering verhuurd. Daarmee is inmiddels 90% van de Markthal bewoond. En dat naar volle tevredenheid!

Sinds het najaar van 2014 is Rotterdam een icoon rijker! De Markthal van vastgoedontwikkelaar Provast opende haar deuren: appartementen, een grote versmarkt, horeca, foodwinkels, een supermarkt en ondergronds parkeren, alles onder één dak. Hier komen culinair genieten, comfortabel wonen en veelzijdig winkelen samen. Gedurende de eerste maanden hebben ruim 2 miljoen bezoekers de Markthal bezocht. De reacties van bewoners, bezoekers en pers zijn zonder uitzondering positief.

Spectaculair wonen

Wat nergens ter wereld kan, kan in Rotterdam: wonen boven de Markthal. Ieder appartement heeft zijn eigen unieke uitzicht. Op de Maas of op de Laurenskerk en van binnenuit via ramen en glazen vloeren op de levendige marktvloeren het unieke kunstwerk van 11.000m2. En dat zonder geluidsoverlast en geurtjes.

100-appartement-markthal-verkocht-image

Betaalbaar wonen

De Markthal biedt volop keuze: appartementen vanaf 80 m² tot penthouses van maar liefst 220 m² met twee tot vijf kamers. Hier is het spectaculair wonen in hartje Rotterdam. Elk appartement heeft het genot van een riant terras van 10 m² tot wel 80 m². De interesse voor de nog te koop zijnde appartementen blijft groot. Kopen in de Markthal is dan ook voor velen bereikbaar. U kunt al in de Markthal wonen voor € 798 per maand met een 100% annuïteitenhypotheek! De prijzen van de appartementen gaan vanaf € 249.000 v.o.n. en de penthouses vanaf € 472.500 v.o.n. inclusief bouwrente!

Open huis Markthal Rotterdam

Onlangs is onder grote belangstelling een nieuwe modelwoning in de Markthal geopend.

De modelwoningen zijn elke eerste zaterdag en elke derde donderdag van de maand te bezoeken. Elke eerste zaterdag van de maand van 11:00 uur tot 13:00 uur. Elke derde donderdag van de maand van 17:00 uur tot 18:30 uur. Een uitgelezen kans om de Markthal te komen beleven.

De modelwoning is ook op afspraak te bezichtigen via OOMS makelaars of Dé Makelaars.

Meer informatie: www.wonenindemarkthal.nl

Ook ondernemen in de Martkthal? contact